50042, м. Кривий Ріг, вул. М. Світальського, 1К
Тел: (056)404-18–63, E-mail: etc@cabletv.dp.ua

Новини

Середа, 20 Лютого 2019, 09:33

Роман Чернега взяв участь у міжнародному семінарі з протидії торгівлі людьми

Роман Чернега  взяв участь у семінарі „Торгівля людьми з метою трудової експлуатації: комплексний підхід до вирішення проблеми”, який  організовано та проведено Мінсоцполітики у співпраці з ОБСЄ за підтримки офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні  та Інтерполу. Під час заходу представниками національних інституцій України та інших 8 країн-учасниць Організації з безпеки і співробітництва в Україні (далі – ОБСЄ) було обговорено проблему торгівлі людьми.

Обмін досвідом боротьби з торгівлею людьми з орієнтацією на трудову експлуатацію дев’яти держав-учасниць ОБСЄ стало основним напрямом міжнародного дводенного семінару, який проходить у м. Києві. Досвідчені інспектори праці, працівники поліції, прокурори, з України, Німеччини, Франції, Італії, Литви, Польщі, Швеції, Чехії та Туреччини обмінялися інформацією та передовою практикою, працюючи над конкретними справами, що стосуються торгівлі людьми.

Загальна мета семінару – поліпшення міжнародного співробітництва та сприяння спільним розслідуванням випадків торгівлі людьми, покладаючись на всіх компетентних національних суб’єктів.

http://dsp.gov.ua/roman-cherneha-vziav-uchast-u-mizhnarodnomu-seminari-z-protydii-torhivli-liudmy/

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.