50042, м. Кривий Ріг, вул. М. Світальського, 1К
Тел: (056)404-18–63, E-mail: etc@cabletv.dp.ua

Новини

Понеділок, 13 Мая 2019, 08:28

Відень: візит української делегації у рамках проекту “Тренінг з питань протидії торгівлі людьми та нелегальній міграції в Україні”

Голова Держпраці Роман Чернега у складі офіційної делегації Міністерства соціальної політики у рамках проекту «Тренінг з питань протидії торгівлі людьми та нелегальній міграції в Україні» взяв участь у дводенній робочій зустрічі, яка проходила у Відні 7-8 травня 2019 року.

У складі української делегації також були присутні заступник Міністра соціальної політики Наталія Федорович, представники Національної поліції, Генеральної прокуратури, Інтерполу, Департаменту транснаціональних загроз/відділу у стратегічних справах  поліції ОБСЄ та Офісу спеціального представника та Координатора  з протидії торгівлі людьми ОБСЄ.

У рамках проекту було розглянуто посібник з кращих практик співпраці  та координації діяльності між інспекцією праці та іншими установами. Особливу увагу було зосереджено на питаннях взаємодії саме поліції та інспекторів праці, зокрема вивчено досвід Австрії. Обговорено двосторонні та багатосторонні зустрічі між Україною та іншими країнами-учасницями  ОБСЄ. Зокрема, було досягнуто домовленності про подальшу участь Держпраці у пректах ОБСЄ щодо дотримання трудових прав громадян, у тому числі і мігрантів. Найближчим часом наші інспектори праці візьмуть участь у міжнародному навчальному тренінгу.

Українську делегацію також було запрошено до Федерального міністерства внутрішніх справ Австрії. Відбувсь офіційний візит до офісу Гарячої лінії з протидії торгівлі людьми Центральної служби Австрії з протидії нелегальній міграції та торгівлі людьми.

http://dsp.gov.ua/viden-vizyt-ukrainskoi-delehatsii-u-ramkakh-proektu-treninh-z-pytan-protydii-torhivli-liudmy-ta-nelehalnii-mihratsii-v-ukraini/?fbclid=IwAR0Mu-7gV1hhRg3c-cdtDyG1AfHLr5hEOt0wjC3brRJKwj9zwOsxlVK4ZU4

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.