50042, м. Кривий Ріг, вул. М. Світальського, 1К
Тел: (056)404-18–63, E-mail: etc@cabletv.dp.ua

Новини

Середа, 23 Жовтня 2019, 08:32

В Держпраці відбулась робоча зустріч щодо оцінювання Проекту ЄС-МОП «Зміцнення адміністрації праці з метою покращення умов праці і подолання незадекларованої праці»

22 жовтня відбулася робоча зустріч працівників Держпраці з експертом з незалежної оцінки з Тома Вассер щодо оцінювання Проекту ЄС-МОП «Зміцнення адміністрації праці з метою покращення умов праці і подолання незадекларованої праці».

У заході взяли участь Голова Держпраці Роман Чернега, заступник Голови Держпраці Алла Горбатюк, фахівці Держпраці та партнери Проекту.

Під час робочої зустрічі Роман Чернега підкреслив, що Проект був корисним і необхідним та зазначив: «Проект став фундаментальним для тих змін, які ми нині впроваджуємо в Україні, очікуємо, що він трансформується в наступні проекти, в центрі уваги яких також буде імплементація директив ЄС з питань безпеки праці та трудових відносин».

МОП проводить оцінювання Проекту для того, щоб зібрати та узагальнити здобуті напрацювання: визначити ступінь виконання завдань, досягнення цілей та вплив на проблеми, що були в центрі уваги. З’ясувати, як і чому передбачувані результати були чи не були досягнуті; оцінити ефективність реалізації Проекту, актуальність завдань та сталість досягнутих результатів; надати рекомендації національним партнерам, узагальнити здобуті уроки та успішні практики.

Результати оцінювання цього Проекту будуть взяті до уваги під час реалізації наступного трирічного Проекту МОП «На шляху до безпечної, здорової і задекларованої праці в Україні», який має розпочатися у січні 2020 року.

http://dsp.gov.ua/v-derzhpratsi-vidbulas-robocha-zustrich-shchodo-otsiniuvannia-proektu-ies-mop-zmitsnennia-administratsii-pratsi-z-metoiu-pokrashchennia-umov-pratsi-i-podolannia-nezadeklarovanoi-pratsi/

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.