50042, м. Кривий Ріг, вул. М. Світальського, 1К
Тел: (056)404-18–63, E-mail: etc@cabletv.dp.ua

Новини

П'ятниця, 25 Жовтня 2019, 08:45

У Держпраці обговорено первинні результати оцінки Проекту ЄС-МОП «Зміцнення адміністрації праці з метою покращення умов праці і подолання незадекларованої праці»

25 жовтня в Держпраці відбулась робоча зустріч з експертом з незалежної оцінки з Тома Вассер, який озвучив первинні висновки та рекомендації з оцінювання Проекту ЄС-МОП «Зміцнення адміністрації праці з метою покращення умов праці і подолання незадекларованої праці».

На заході були присутні: Голова Держпраці Роман Чернега, заступник Голови Держпраці Алла Горбатюк, директор департаменту з питань праці Ігор Дегнера, представники Держпраці, МОП, Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини, Федерації профспілок України та Конфедерації вільних профспілок України.

Під час заходу Тома Вассер розповів присутнім про мету та основні цілі оцінювання проекту, акцентував увагу на методології та самому процесі оцінювання, зазначивши, що його візит в Україну сприятиме об’єктивному відображенню результатів. Експерт відмітив високу ефективність Проекту та сталість отриманих результатів.

Роман Чернега під час свого виступу подякував усім за реалізацію Проекту та підкреслив його важливість: «Проект дав нам не лише теоретичні знання, а вже і практичні результати, які є досить вагомими для розвитку нашої країни. Питання подолання незадекларованої праці є пріоритетним напрямом роботи Держпраці, і буде актуальним доти, поки незадекларована праця не зникне як явище. Проте вирішити його без підтримки, як з боку Уряду так і соціальних партнерів неможливо».

В кінці заходу відбулась відкрита дискусія, під час якої соціальні партнери мали змогу поставити питання, висловити додаткові пропозиції та уточнення.

http://dsp.gov.ua/u-derzhpratsi-obhovoreno-pervynni-rezultaty-otsinky-proektu-ies-mop-zmitsnennia-administratsii-pratsi-z-metoiu-pokrashchennia-umov-pratsi-i-podolannia-nezadeklarovanoi-pratsi/

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.