50042, м. Кривий Ріг, вул. М. Світальського, 1К
Тел: (056)404-18–63, E-mail: etc@cabletv.dp.ua

Новини

Вівторок, 10 Грудня 2019, 16:15

В ДП "Криворізький ЕТЦ" День відкритих дверей

   Сьогодні до Криворізького експертно-технічного центру завітали учні однієї із загальноосвітніх шкіл Кривого Рогу.

   В День відкритих дверей для дев’ятикласників фахівці ЕТЦ організували екскурсію по структурним підрозділам підприємства, метою якої стало інформаційна обізнаність підростаючого покоління стосовно прав кожної людини на гідні і безпечні умови праці, передбачені діючим законодавством України.

   В ході екскурсії школярів познайомили з призначенням експертно-технічного центру, як структурної одиниці Держпраці в цілому – забезпечення науково-технічної підтримки державного нагляду у сфері промислової безпеки та охорони праці. Окремо ж увагу гостей було зосереджено на особливостях роботи Криворізького ЕТЦ. Дітям презентували специфіку роботи відділу навчання, демонстрували відеофільмами з особливостями роботи відділу технологічного транспорту, мали можливість відвідати робоче місце експерта будівельної лабораторії відділу технічної експертизи, а особливу зацікавленість у школярів викликала демонстрація роботи обладнання, яке використовують в своїй роботі експерти технічні з промислової безпеки відділу діагностики.

   Разом з тим, зі школярами зустрілися фахівці Криворізького гірничопромислового управління ГУ Держпраці у Дніпропетровській області та відділу з питань додержання законодавства про працю, застрахованих осіб, зайнятість, працевлаштування інвалідів та з питань дитячої праці у Криворізькому регіоні, які роз’яснили школярам практичне застосувань законів про працю, про охорону праці та гігієну праці.

   Всі бажаючі мали можливість отримати вичерпні відповіді на питання, які виникали в ході екскурсії та поспілкуватися із зацікавившими спеціалістами.

 Довідково:

Екскурсія проходила в рамках Всеукраїнського тижня права, що триває в ДП «Криворізький ЕТЦ» з 09 до 13 грудня 2019 року включно.

Нагадуємо, протягом акції бажаючі громадяни мають можливість звернутися до сектору правового забезпечення ДП «Криворізький ЕТЦ» та отримати безоплатну правову допомогу з питань порушення своїх прав та законних інтересів. Звертатися можна за т.(056) 404-19-53 або безпосередньо до фахівців центру за адресою вул. М.Світальського, 1К, каб.205.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.