50042, м. Кривий Ріг, вул. М. Світальського, 1К
Тел: (056)404-18–63, E-mail: etc@cabletv.dp.ua

Новини

П'ятниця, 2 Жовтня 2020, 08:46

Т.в.о. Голови Держпраці Віталій Сажієнко та Голова ФПУ Григорій Осовий підписали Угоду про співпрацю

02 жовтня 2020

1 жовтня 2020 року в Будинку профспілок т.в.о. Голови Держпраці Віталій Сажієнко та Голова ФПУ Григорій Осовий підписали Угоду про співпрацю між Державною службою України з питань праці та Федерацією профспілок України.

Метою підписання документу є забезпечення спільними зусиллями конституційних прав громадян на належні, безпечні та здорові умови праці.

У рамках Угоди сторони посилюють діалог та співробітництво щодо забезпечення гідної праці, політики зайнятості, безпечних та здорових умов праці, соціального діалогу, соціального захисту, соціального залучення, гендерної рівності та недискримінації.

Спільні зусилля спрямовуються на забезпечення безпечних умов праці, зокрема шляхом проведення навчань і тренінгів для посадових осіб Держпраці та представників профспілкових організацій, на реалізацію превентивних заходів стосовно упередження ризиків великих аварій та управління професійними ризиками.

«Держпраці зацікавлена у поглибленні та підвищенні ефективності співпраці з Федерацією профспілок України і бачить в ФПУ надійного партнера у важливій справі забезпечення гідних та безпечних умов праці» – зазначив т.в.о. Голови Держпраці Віталій Сажієнко, подякувавши представникам профспілок за конструктивну позицію та підтримку ініціатив Держпраці.

Голова Федерації профспілок України наголосив, що Держпраці та ФПУ мають спільні цілі та спільні завдання щодо захисту законних прав та інтересів працюючої людини. Тому співпраця вже традиційно буде ефективною на благо громадян.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.