50042, м. Кривий Ріг, вул. М. Світальського, 1К
Тел: (056)404-18–63, E-mail: etc@cabletv.dp.ua

Новини

Вівторок, 29 Грудня 2020, 21:27

Криворізький ЕТЦ - Лідер галузі 2020

   Державне підприємство «Криворізький експертно-технічний центр Держпраці» стало володарем звання «Лідер галузі 2020».

   За результатами рейтингового аналізу діяльності суб’єктів господарювання України, проведеного у 2020 році Національним Бізнес-рейтингом, Криворізький ЕТЦ здобув ЗОЛОТО рейтингу серед державних і комунальних підприємств України та ЗОЛОТО рейтингу серед підприємств Дніпропетровської області.

   «Лідер галузі – 2020» за показником «Чистий дохід від реалізації продукції, товарів, робіт, послуг» за основним видом діяльності КВЕД 71.20 - Технічні випробовування та дослідження. Криворізький ЕТЦ нагороджено Золотою медаллю та Свідоцтвом.

   Разом з тим, цьогоріч за високу результативність, відповідальне й сумлінне виконання поставлених завдань, невтомне працелюбство і ініціативність, звання «Спеціаліст року» отримав Олександр Гетьман – начальник сектору металургійного та коксохімічного обладнання відділу діагностики.За сумлінне виконання обов’язків, трудові досягнення і сприяння розвитку підприємстваМедаллю «За професійний внесок» нагороджено Володимира Грузденко – експерта технічного з промислової безпеки відділу гірничої експертизи.

   Керівництво ЕТЦ привітало колектив з нагородою, зауваживши, що подібне визнання це результат роботи кожного фахівця зокрема і команди в цілому. Команди, яка має спільну мету,прагнення бути кращимита завоювати довіру споживачів.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.