50042, м. Кривий Ріг, вул. М. Світальського, 1К
Тел: (056)404-18–63, E-mail: etc@cabletv.dp.ua

Новини

Понеділок, 2 Серпня 2021, 11:19

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту наказу Міністерства економіки України “Про затвердження Вимог до суб’єктів господарювання, які мають намір виконувати (виконують) експертизу стану охорони праці та безпеки промислового виробництва”

Проект наказу Міністерства економіки України “Про затвердження Вимог до суб’єктів господарювання, які мають намір виконувати (виконують) експертизу стану охорони праці та безпеки промислового виробництва” (далі – проект акта) підготовлено з метою створення механізму надання висновків експертиз стану охорони праці та безпеки промислового виробництва в електронній формі.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту акта приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за наступною адресою:

Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: dsp@dsp.gov.ua; факс/тел.: (044) 278-23-22.

Проект акта оприлюднений шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Держпраці: www. dsp.gov.ua (розділ „Діяльність” → підрозділ „Регуляторна діяльність”, розділ „Громадянам” → підрозділ „Консультації з громадськістю”).

Наказ

Вимоги

Аналіз регуляторного впливу

Пояснювальна записка

https://dsp.gov.ua/povidomlennia-pro-opryliudnennia-proektu-nakazu-ministerstva-ekonomiky-ukrainy-pro-zatverdzhennia-vymoh-do-sub-iektiv-hospodariuvannia-iaki-maiut-namir-vykonuvaty-vykonuiut-ekspertyzu-stanu-okhorony-p/

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.