50042, м. Кривий Ріг, вул. М. Світальського, 1К
Тел: (056)404-18–63, E-mail: etc@cabletv.dp.ua

Новини

Вівторок, 31 Мая 2016, 08:13

Відбулася колегія Державної служби України з питань праці

   На Чернігівщині, у місті Батурин, 27 травня відбулася колегія Державної служби України з питань праці.

   У заході взяли участь Голова Держпраці Роман Чернега, заступник Міністра соціальної політики Валерій Ярошенко, а також заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Леонід Сахневич, керівники територіальних управлінь Держпраці та державних підприємств, що входять до сфери управління Держпраці, представники засобів масової інформації.

   Члени колегії та її учасники обговорювали такі найгостріші проблеми, як виявлення неоформлених трудових відносин та стан забезпечення територіальних органів фахівцями з гігієни праці.

  Заступник Міністра соціальної політики України Валерій Ярошенко зауважив на сьогоденних викликах, які ставляться суспільством та економікою перед Державною службою України з питань праці.

  «Одним із пріорітетних завдань для Держпраці є питання легалізації трудових відносин», – наголосив Валерій Ярошенко.

  Також члени колегії та її учасники розглянули актуальні питання державної наглядової діяльності в режимі реорганізації Держпраці й реформування галузі в цілому.

  Представники центрального апарату Держпраці наголошували на змінах у чинному законодавстві України з питань праці. Приводячи реальні приклади, вони роз’яснювали  типові проблемні ситуацій, які найчастіше трапляються під час перевірок додержання законодавства про працю.

 «Попри високі оцінки діяльності Державної служби України з питань праці, попереду ще дуже багато роботи щодо формування справжньої довіри суспільства до органів державної влади», –зауважив Голова Держпраці Роман Чернега.

 Підсумовуючи роботу колегії, Голова Служби наголосив на прискоренні процедури припинення процесу реорганізації територіальних органів Держгірпромнагляду та територіальних органів Державної інспекції з питань праці.

http://dsp.gov.ua/відбулася-колегія-державної-служби-у/

DSC07801

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.